Palveluehdot

Versio 31.01.2024
Janka Grilli Oy, Y-tunnus: 3415951-1
Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24
§.
Toimitusehdot
YRITYS: Janka Grilli Oy, Y-tunnus: 3415951-1
(jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme
oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät
arvonlisäveron.
Rekisterinpitäjä Janka Grilli Oy

Sähköposti: jankangrilli@gmail.com
Puhelin: 040 3297671
Postiosoite: Alasniitynkatu 34, 33560 Tampere


Rekisterin nimi
jankanwanhagrilli.fi/asiakasrekisteri
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilö on muodostanut asiakassuhteen jankanwanhagrilli.fi joko tilaamalla yrityksen
tuotteita ja palveluita tai rekisteröitymällä asiakkaaksi. Henkilötietojen käsittelyn
perusteena on asiakassuhde, asiakkaan valtuuttama toimeksianto tai suostumus sekä
tietyissä tapauksissa viranomaisen määrämän lainsäädäntöön perustuvan
velvollisuuden täyttäminen. Henkilötietoja kerätään, jotta asiakkaalle voidaan tuottaa
palveluita.
Henkilötietojen käyttötarkoitukset:
– asiakkaan tunnistaminen sekä käyttöoikeuksien hallinta
– asiakassuhteen ylläpitäminen, analysointi sekä asiakassuhdeviestintä
– palveluiden kehittäminen, raportointi (mm. tilaushistoria) sekä personointi
– väärinkäytösten estäminen; ja
– markkinointi (asiakkaan erillisen suostumuksen mukaan)
Rekisterin tietosisältö
Henkilötiedot:
– henkilön etu- ja sukunimi
– toimistusosoite
– asiakasnumero
– puhelinnumero
– IP-osoite
Tilaustiedot:
– tilatut tuotteet
– tuotteiden lisäätiedot
– tilauksen summa
– tilauksen toimitusosoite
– toimitustapa
– maksutapa
– asiakkaan tilaus kanava esim. web
– tilauksen aika
– asiakkaan antamat tilauksen lisätiedot (esim. ovikoodi)
– selaimen tunniste (user agent)
Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaaseen liittyviä tietoja kerätään, tilausten tekemisen sekä
asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä. Asiakkaasta kerääntyy myös tietoja palveluiden
käytön yhteydessä.
Rekisterin suojaus
Rekisteri on suojattu tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin keinoin.
Henkilötietoja käsittelevät vain hampinpizza.fi erikseen määrittämät henkilöt tai
$domainname työntekijät omassa työssään. Järjestelmään pääsy on rajattu ja rekisteri
suojattu palomuurilla sekä pääsyn hallinnalla.
Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on henkilötietolain nojalla oikeus tarkistaa maksuttomasti kerran vuodessa
mitä häntä koskevia tietoja on tallennettuna rekisteriin. Vapaamuotoinen pyyntö tulee
lähettää kirjallisesti allekirjoitettuna yllä mainituille rekisteriasioita hoitavalle
henkilölle. Pyynnössä tulee mainita tarvittavat tunnistetiedot, jotta tietojen
hakeminen järjestelmästä on mahdollista. Tällaisia tietoja ovat nimi, puhelinnumero,
osoite sekä käyttäjätunnus tai käyttäjätunnuksen tunnistenumero.
Tarvitsemme myös tiedon siitä sallitko tietojen toimittamisen sähköpostilla.
jankanwanhagrilli.fi lähettää tiedot vain tunnukselle tallennettuun osoitteeseen tai
sähköpostiosoitteeseen.
Oikeus tiedon korjaamiseen
Asiakas voi korjata omat tietonsa itse kirjautumalla sisään ja menemällä omiin
tietoihinsa tai tilauksen yhteydessä. Muissa asioissa asiakas voi toimittaa
vapaamuotoisen korjauspyynnön yllämainitulle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.
Pyynnössä tulee mainita myös edellisessä kappaleessa luetellut tunnistetiedot.
Tilaaminen
Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus
sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.
Toimitus
Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella. Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia
tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia kuten reklamaatio kohdassa
ilmoitetaan.
Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj
(2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail
Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.
Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme
ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot
Reklamaatiot
jankanwanhagrilli palvelun toimittajat sitoutuvat toimittamaan tilaukset ilmoitetussa
ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin
vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistuksessa
ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan ravintolan tiedot ja
toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä asioissa. Tilauksen peruuttaminen,
virhevastuu ja reklamaatio.
Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa soittamalla grillin asiakaspalvelu
numerossa.
Valmistaja
Jankan Wanha Grilli asiakkaan valitsema valmistaa tilatut tuotteet sekä hoitaa tuotteiden
kuljetuksen.
Palvelun tuotteiden palautusoikeus on rajoitettu, koska palvelun kautta tilattavat
tuotteet ovat luonteeltaan tavaroita, jotka valmistetaan tai jota muunnellaan
kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen. Palvelun
tuotteita ei voida palauttaa luonteensa vuoksi edelleen myytäväksi muun muassa siitä
syystä, että valmiissa tuotteissa on käyttäjän henkilökohtaista tietoa.
Mikäli tuote tai lähetys on virheellinen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme ja
sovi mahdollisesta palautuksesta. Viallisiksi todetut tuotteet palautetaan kuljettajan
kautta.
online-tilausjärjestelmällä on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista.
Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan
ratkaistavaksi.